Реальність в Україні

Огляд роликових ковзанів "FR J Club White"

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
FR J Club White - це продукт від виробника FR Skates, який з'явився на ринку у 2018 році. Однак легко помітити, що фактично це продовження одного з найбільш відомих брендів роликових ковзанів у сегменті фрістайлу та фріскейту - Seba. Після років експериментів з різними видами роликів, від агресивних до фітнесу і швидкісних, власники вирішили переглянути свій асортимент продукції. FR Skates більше фокусується на тому, що завжди було основою лінійки Seba - надійні ролики для фрірайду і високоякісні ролики для фрістайл-слалому.

Лінійка роликів FR завжди була у лідерах технології для міських роликів впродовж понад десяти років і навіть сьогодні вони випереджають більшість конкурентів. Seba також була одним із перших брендів, які пропонували ролики для дітей, виготовлені за тією ж технологією і дизайном, що і для дорослих. Тепер FR Skates повертається з моделлю FR J, яка відзначається якістю і універсальністю, відомою з "дорослих" моделей, для молодих роллерів. Варіант FR J Club - це більш загальний вибір роликів з високоякісними колесами та застібкою на 45 градусів замість липучки.

Якщо добре придивитись, то легко помітити, що FR J є просто меншим варіантом FR3 - всі компоненти присутні, з деякими необхідними вдосконаленнями, щоб зробити ролики більш підходящими для дітей.

Ролики базуються на жорстких хардбутах, виготовлених з міцного матеріалу, і оснащених багатьма зручними функціями, які високо цінують тисячі ролерів. Сама основа черевика має більший виріз, ніж зазвичай в роликах такого дизайну, що покращує комфорт, особливо для користувачів з високим підйомом ноги. Ролики сумісні з індивідуальними комплектами! Завдяки цьому їх можна модифікувати, щоб надати їм яскравий вигляд.

На відміну від багатьох роликів, призначених для дітей, FR J мають стандартний інтервал для кріплення рами 165 мм, і сумісні з більшістю рам для роликів, котрі використовують даний стандарт кріплення. Це полегшує заміну рами і, відповідно, робить FR J більш вигідним варіантом для тих, хто планує ознайомити своїх дітей з роликами на більших колесах у майбутньому - шлях до модернізації відкритий! Навіть можна встановити триколісні рамки під цими черевиками!

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Всередині черевика розташований комфортний, анатомічно формований лайнер, який можна зав'язати у верхній частині, що допомагає надійно закріпити ногу. Завдяки додатковим устілкам Orthomove 3in1, ролики можна розширити на два розміри. Фіксація складається з шнурків, та двох пластикових застібок. Це забезпечує надійне кріплення ноги до ролика, щоб передавати всю енергію від ноги до коліс. Важливо відзначити, що твердий хардбут полегшує їзду для дітей, так як він запобігає згинанню їхньої щиколотки.

Ролики йдуть з рамою X2R довжиною 231 мм, в комплекті з колесами Downtown та підшипниками Twincam MW7 Freeride. Довжина рами ідеально підходить для менших розмірів ніг, забезпечуючи зручний поворот, не втрачаючи при цьому стабільності. Крім того, рама X2R обладнана системою рокерингу - ви можете підняти зовнішні осі вгору, створюючи повний рокер ("банан"), що є стандартним налаштуванням для фрістайл-слалому. Це робить FR J відмінним вибором, якщо ваша дитина хоче спробувати слалом.

FR J Club - це одні з найкращих ковзанів для дітей і, безперечно, найкращі фріскейт ролики для молодих ролерів. Вони володіють характеристиками, яких немає у традиційних дитячих роликах з м'яким черевиком і, по суті, є меншим варіантом відомих та авторитетних роликів для дорослих. Версія "Club" вносить багато поліпшень до вже вражаючих ковзанів FR J, роблячи їх відмінним загальним варіантом. Ось основні відмінності моделі Club:

  • Каф та баклі кріпляться на шурупи, що спрощує їхню заміну при необхідності
  • Пяткова бакля з підкачуванням замість липучки
  • Інші колеса, Downtown замість Street Kings
  • Відсутність стандартних роликових гальм

Плюси

  • Діапазон розмірів
  • Зручний лайнер
  • Чудова фіксація ноги
  • Можливість для кастомізації майже всіх елементів ролика
  • Кріплення кафу та баклі на гвинти
  • Рама з рокерінгом

Мінуси

  • Погана вентиляція ноги. Вентиляційні отвори присутні в устілці проте низ лайнера зроблений з дуже щільного матеріалу. Також сам черевик немає вентиляційних отворів.
  • Ціна, якщо порівнювати з звичайною FR J моделлю чи роликами інших брендів.

Висновок

Якщо вам потрібні ролики для дитини яка активно займається роликовим спортом, чи то спідскейт, чи фрічтайл чи слалом, і ви хочете трішки зберегти ваші кошти не купуючи черевики під кожен розмір ноги - то дана модель роликів стане вам чудовим варіантом.

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Бакля кріпиться на шурупі

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Бакля з підкачкою

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Каф також кріпиться на шурупі

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Можливість виставлення рокерінгу на рамі

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Додаткова устілка під лайнером

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Доволі м'ягкий лайнер

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Устілки для регулювання розміру

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Низ лайнера з щільного матеріалу

Дитячі інлайн ролики FR J Club White
Відсутність вентиляції внизу черевика



Коментарі