Реальність в Україні

Муки з вибором роликів для дитини, якщо нога стрімко росте.

Однією з проблем при купівлі роликів для дитини є той факт, що дитяча нога росте доволі швидко і якщо купувати ролики якраз по розміру ноги, то доведеться міняти ролики дуже часто, що матиме негативний фінансовий вплив на ваш бюджет.

Щоб трішки зекономити на купівлі дитячих роликів, виробники мають в своєму арсеналі універсальні моделі, котрі підходять для певного діапазону розмірів.

Головне - це НЕ купувати ролики на виріст, оскільки завеликі ролики можуть травмувати дитячу ногу, а ще в них буде незручно кататись.

Існує декілька типів конструкцій роликів, що дозволяють змінювати розмір.

Механічне регулювання довжини черевика

Прикладом таких роликів можуть бути ролики серії Microblade від виробника Rollerblade.


В даних роликах розмір регулюється завдяки фізичному збільшенню самого черевика. В нас є фіксатор, котрий допомагає зафіксувати передню частину черевика в потрібному положенні. Завдяки цьому виходять універсальні ролики на 4 різні розміри.

Еластичний лайнер

Дана модель роликів - POWERSLIDE - IMPERIAL JUNIOR 2017, вже немає розсувної конструкції, як попередній приклад роликів. Тут черевик вже йде суцільним, а всередині ми маєм лайнер з еластичним матеріалом на носку, що дозволяє носити дані ролики також з певним діапазоном розміру ноги. Чим більша нога - тим більше буде розтягуватись носок у лайнера.

Додаткові устілки

Ще одним з варіантів для регулювання розміру є використання додаткових устілок всередині лайнера.


В роликах - FR FR J CLUB, для регулювання розміру використовують три додаткові устілки, котрі вставляються всередину лайнера.

На завершення

Звичайно, найкращий варіант - це кататись в роликах, які відповідають саме вашому розміру, оскільки це найбільш комфортно та безпечно. Проте, щоб не купувати кожних декілька місяців нову пару роликів виробники розробили дещо альтернативні варіанти, котрі допоможуть зекономити гроші, а також є схвалені самими виробниками роликів.

Коментарі