Реальність в Україні

POWERSLIDE NORDIC Vi SUV 2.0 2015. Огляд.

Ролики Powerslide NORDIC Vi SUV
Ролики Powerslide NORDIC Vi SUV. Ось куди манить на таких роликах.

Нарешті випала нагода спробувати ще один з видів роликів - ролики для пересічної місцевості (SUV).
На початку думав взяти просто раму SUV і прикрутити її до власних бутів, але були побоювання що можуть не підійти кріплення, форма і т.п. З наявних моделей на ринку, POWERSLIDE NORDIC Vi SUV мали найбільш привабливу ціну :). І отримав ще одну пару роликів для бездоріжжя, а те що вони одразу з черевиком економитиме час на зміну рами для інших черевиків.

Бут.

Сам бут (черевик) - це суміш між фітнес і жорстким черевиком для фрістайлу. Підтримка ноги хороша, доволі добре працює фірмова система ATOP 360, котра допомагає зафіксувати всю вашу ступню простим прокручуванням коліщатка, а для фіксації верхньої частини маємо звичайну баклю. Сам лайнер доволі комфортний.
Проте лайнер вийметься з черевика разом з вашою ногою при знятті роликів, оскільки без затягнутих кріплень ніщо його не тримає в середині черевика.
Також черевик має прорізи для вентиляції на підошві, тому при їзді по мокрій поверхні - ваш лайнер буде мокрим разом з вашими ногами.
При виборі розміру я раджу брати +1 розмір, сама система ATOP 360 фіксує ногу дуже добре, проте ви можете впиратись пальцями в систему кріплення на носку черевика, якщо візьмете ролики ідеально по вашій нозі. Це актуально при замовленні онлайн, а в магазині у вас є можливість одразу все приміряти.

Всі компоненти роликів після очистки.

Рама.

Виконана з алюмінію. Кріплення стандартне для більшості роликів, в мому випадку можна її спокійно переставити на Твістери чи Metroblade від Rollerblade.

Колеса.

Основною проблемою для мене стало те, як їх накачати. Оскільки колесика доволі маленькі, в порівнянні з велосипедними, то і місця підступитись до ніпеля зовсім мало. Мій насос від велосипеду не підійшов :(. Powerslide звичайно рекламує свій брендовий насос для накачки таких коліс, проте на просторах інтернету можна знайти хороший аналог, котрий і коштуватиме в двічі менше.

Ролики в повному зборі і готові до пригод.

Відчуття.

Приготуйтесь до чогось нового!
Тепер ці всі маленькі камінці і тріщини на асфальті вам не докучатимуть :), також ви не звертатимете уваги на бруківку. Катайтесь будь де в своє задоволення!

Купувати чи ні?

Якщо вам дозволяє бюджет - так! Якщо ні, тоді, як варіант, пошукати саму раму без бутів, так зможете зекономити кошти, проте переконайтесь, що рама підійде до ваших роликів.

І, не забуваємо, вдягати шолом та захист під час катання на роликах!
Гарного вам настрою!!!

Коментарі