Реальність в Україні

Розумні дитячі ролики від Xiaomi

Дитячі ролики xiaomi
На додаток до виробництва різного виду товарів для повсякденного вжитку, компанія Xiaomi також працює з батьками на розробкою продуктів для дитячого ринку. Одним з таких продуктів для дітей є ролики які були започатковані на краудфаундинговій платформі Xiaomi Youpin.
Ці ролики були розроблені на підприємстві Xiaomi Xiao Xun Technology’s, яке спеціалізується саме на виготовленні товарів для дітей.

З якою ж ціною даний товар має зявитись на ринку?

Компанія Xiaomi відома тим, що всі її товари мають хороші якіості а також доступну ціну. Вихід нового продукту не має стати сюрпризом. Запланована ціна на розумні дитячі інлайн ролики була 199 Юанів (за курсом 2018 року це приблизно 30 у.о.), проте на даний момент ролики коштують порядку 50-55 у.о. при замовленні з Китаю.
Також для роликів в наявності є набір захисних елементів та шолом. Запланована ціна за набір захисту з шоломом - 89 Юанів.

Дизайн та технічні характеристики

діти на роликах xiaomi

Дані дитячі розумні ролики є інлайн роликами, такими в яких колеса розміщені в ряд. Рама та черевик маю доповнюючий вигляд. Рама виконана з пластику, так само як і сам черевик. В середині черевика є зручний лайнер. Ролики мають конструкцію, що дозволяє змінювати розмір відповідно до того як ростиме нога дитини. Загалом є три категорії розмірів:
  • S-ка, розмір ноги регулюється від 29 до 29
  • M-ка, розмір ноги регулюється від 30 до 34
  • L-ка, розмір ноги регулюється від 35 до 39
За твердженнями виробника, колеса є доволі стійкими до зносу. Ролики оснащені безшумними підшипниками. Також для безпеки юних роллерів на одному з черевиків в раму вмонтоване гальмо.
Так як це розумні ролики, то вони мають датчик вмонтований в черевик, котрий допомагає простежувати активності роллера. Доступ до даних з датчику можна отримати через застосунок доступний на мобільних пристроях. Там ви знайдете інформацію про довжину дистанції подоланої роллером, а також обрахунок витрачених калорій.

Які додаткові аксесуари доступні разом з роликами?

захист для катання на роликах xiaomi

До комплекту аксесуарів які йдуть з роликами можна віднести захист на кисті рук, лікті, коліна та шолом на голову. Всі елементи захисту виконані з хороших матеріалів та мають дизайн котрий пасує до роликів.


Коментарі