Реальність в Україні

Дитячі ролики FILA NRK Junior 2018

При виборі перших дитячих роликів, ви з ймовірнісю 90% виберете дитячі ролики з так званої фітнес категорії. В цому немає нічого поганого, навіть навпаки, якщо дитина тільки вчиться кататись, то в таких роликах їй буде максимально комфортно, оскільки вони мають хорошу вентиляцію і мякий внутрішній лайнер.
Проте з часом, коли дитина вже освоїть базові навики катання і буде бажання виконувати елементи якоїсь конкретної дисципліни (слалом, спідскейтінг, катання в рампі, тощо). І тут постане питання в купівлі інших родиків, котрі більше налаштовані на специфіку катання в обраній дисципліні.
Давайте розглянемо один з варіантів дитячих роликів, котрий підійде для слалому і фрірайду - це Fila NRK Junior. Є дві кольорові моделі даних роликів, позиціонуються вони, як сині для хлопців, а фіолетові для дівчат.


Ролики розраховані на те що ваша дитина ростиме разом з ними. Розмір регулюється розсуванням жорсткого бута. Для прикладу, можна міняти розмір з 28 по 31-й. Сам лайнер пошитий за найменшим розміром, проте тканина біля пальців може розтягуватись, і розмір лайнера буде збільшуватись з ростом ступні.

Ролики мають хороший міцний чобіт. Є дві баклі, пьяточна бакля з підкачкою, як на дорогих моделях роликів для дорослих.

В залежності від розіру роликів є три види шассі, яке йде з роликами. Найменший розмір роликів оснащується рамою розміром 198мм. та колесами діаметром 64 мм. з жорсткістю 82А.

Незважаючи на малий розмір коліс (64 мм) рама побудована таким чином, що низ черевику розташований на тій самій висоті, що й при рамі з більшими колесами.

Ціновий діапазон. Станом на січень 2019 року, ціни в Україні на дані ролики стартують від 2850 грн. Найдорожчий варіант, на просторах мережі - 3800 грн.

Декілька фото:










Коментарі