Реальність в Україні

Змагання на роликових ковзанах у Величці: Кубок Скарбника

В мальовничому місті Величка, відомому своїми соляними копальнями, відбулися змагання на роликових ковзанах, які привернули увагу багатьох спортсменів, любителів і ми не стали винятком. Вже другий рік поспіль, впродовж одного дня, Величка перетворюється на польську столицю роликових ковзанів, збираючи як аматорів, так і чемпіонів Польщі у змаганнях за Кубок Скарбника з бігу на роликових ковзанах.

Ця подія надихає учасників своєю незвичайною атмосферою. Вулиці Велички, пронизані історичною спадщиною, стають свідками злиття дитячої радості, молодості та досвіду спортсменів, яких об'єднує одна спільна річ - любов до роликових ковзанів.

Маршрут змагань пролягав вздовж вулиць міста. Старт та фініш знаходилися на вулиці Міцкевича біля залізничної колії, а саме коло було протяжністю 770 метрів. Основний заїзд включав 13 кіл.

Участь у змаганнях взяло вражаюче число учасників. Дитячі категорії нараховували 96 учасників, а основний забіг на 10 кілометрів зібрав 86 учасників. Сонячна та приємна погода сприяла проведенню змагань, і всі учасники змогли продемонструвати свою витривалість та навички.

На фініші всі учасники отримали чудові медалі. Найкращі спортсмени в своїх категоріях були нагороджені додатковими медалями та кубками. Навіть ті учасники, які не посіли місця на п'єдесталі, були винагороджені заохочувальними подарунками від організаторів та спонсорів.

Офіційні результати:

Наші результати:

МісцеМісце в категоріїДистанціяЧас
Максим96200м00:00:39
Анастасія1071540м00:04:13
Данило1271540м00:04:01
Олег59810000м00:25:02

Декілька фото:








А також невеличке відео:













Коментарі